Despre noi

      Coronite de Craciun sunt realizate de echipa Eventi Bianchi.
 
      Echipa Eventi Bianchi a luat nastere in anul 2011 la initiativa unor oameni decisi sa vina cu o imagine noua pe piata floristici din Sibiu si din Romania. Lucru ce s-a si intamplat in luna aprilie a acelui an, moment in care echipa era alcatuita doar din doua persoane, dintre care doar unul specialiat in arta florala.
 Am inceput cu un avant extraordinar si ne-am remarcat prin originalitate, in crearea conceptelor, eleganta si siguranta oferita clientilor. In urmatoarele luni, echipa Eventi Bianchi a fost castigatoarea premiului II  la Concursul National de Aranjamente Florale si participanta la mai multe concursuri si expozitii de arta florala din Romania.
 In anul 2012 echipa avand deja experienta, am organizat peste 100 de evenimente, respectiv  nunti si botezuri  si am fost deasemenea parteneri la mai multe prezentari  de moda ale unor designeri romani cunoscuti sau alte evenimente mondene .
In toamna  anului 2012, am fost bucurosi sa oferim serviciile noastre unori tineri frumosi, care au avut o nunta fastuasa cu 1000 de invitati, nunta lor fiind si cel mai mare proiect floral realizat pana acum in Sibiu, folosindu-se peste 20 000 de fire de flori.
Unul dintre lucrurile  foarte importante  pe care l-am realizat in 2012 a fost  prima editie a targului de nunti Sibiu Wedding Days, un eveniment de mare amploare care a fost un real succes. Evenimentul are loc la Sala Transilvania din Sibiu in fiecare an, iar expozanti din toata tara sunt alaturi de noi si de dumneavoastra, oferindu-va cele mai bune servicii din fiecare domeniu destinat evenimentelor.
In anul 2013, aveam in portofoliu peste 320 de evenimente  organizate si am manuit cu indemanare si talent peste 100 000 de flori transformandu-le in aranjamente si instalatii florale inedite.
Pentru ca ne dorim sa venim in inatampinarea dorintelor dumneavoastra cu servicii pe masura, de  anul acesta  va stam la dispozitie cu o echipa de 3 designeri specializati, si alti 3 profesionisti gata oricand sa va ofere informatii legate de toate serviciile pe care le furnizam.
Pentru ca talentul nu se poate cumpara, trebuie “slefuit” astfel incat, printr-un usor crescendo vom putea ajunge la apogeu. De aceea, designerii nostri, care la inceput erau simpli artisti, sunt trimisi o data la 6 luni, la cursuri si workshop-uri sustinute de mari designer din topul celor 80 adevarati floristi din lume, multi dintre ei avand si recorduri mondiale. Ne bucuram ca avem sansa sa invatam si sa oferim  mai departe  lucruri frumoase create cu si din flori 100% naturale.
Suntem cautati pentru  ideile originale, pentru siguranta si atentia in detaliu al fiecarui element in parte si pentru faptul ca reusim sa personalizam  evenimentele, fiecare fiind special si diferit in functie de preferintele clientilor nostrii, tendinte, tematici, locatie, anotimp, culori etc, de aceea am hotarat sa inaintam si sa ne extindem. Eventi Bianchi  din aceasta vara, va fi disponibila cu un minunat atelier floral  in Bucuresti, echipa noastra fiind mai mult decat incantata sa lucreze la viitoarele proiecte indraznete.
Am avut placerea sa  distribuim fericire pentru oameni din toata tara de mai multe ori, in orase precum Brasov, Bucuresti, Baia Mare, Sibiu, Alba-Iulia, Timisoara, fara a intampina probleme, desi distantele au fost mari si marfa este  perisabila.
Va invitam cu drag in universul nostru  floral si va veti convinge ca flori pe care poate nu le-ati vazut niciodata, va vor incanta ochii cu sclipiri de fericire.
Usa noastra este mereu deschisa pentru orice informatie din domeniul evenimentelor, aveti nevoie.
Asteptam cu drag propunerile dumneavoastra.
Povocati-ne cu evenimentul vostru!
Obiectivul nostru  este sa va invitam la nunta voastra!
 
PS: Nu uitati ca Pamantul rade prin flori..
 
                                   Cu drag,
 

                                                Echipa Eventi Bianchi..
 
<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');
 
  ga('create', 'UA-55486784-5', 'auto');
  ga('send', 'pageview');
 
</script>

 

Toate drepturile rezervate.
EVENTI BIANCHI - CORONITE DE CRACIUN © 2018